Gordijnen Vitrages Inbetweens

Keuze uit stoffen op staal of uit voorraad van de rol. Altijd scherpe prijzen.

Categorie:

Beschrijving

Overgordijnen
Gordijnen beslaan een groot oppervlak in uw huiskamer en hebben een belangrijke decoratieve functie in uw interieur. Gordijnen dempen geluid en waarborgen uw privacy. Vissers Meubelen heeft één van de grootste collecties gordijnstoffen van Nederland. Wij kunnen het hele traject van advies tot de aankoop en uiteindelijk het afhangen voor u verzorgen. Bij ons betaalt u altijd de laagste prijs. Onze ateliers maken gordijnen geschikt voor alle op de markt verkrijgbare hangsystemen. Denk daarbij aan zowel rail- als roedesystemen of eventueel ingeslagen ringen. U kunt kiezen voor lichtdoorlatende of verduisterende gordijnen. Een voering beschermt uw gordijnen tegen zonlicht, geeft uw gordijnen een voller, rijker aanzien zorgt er voor dat deze mooier vallen. U kunt bij ons stoffen kiezen op staal of showbaan. Daarnaast hebben wij een enorme keuze uit voorraadstoffen op de rol voor zeer lage prijzen. Kom vrijblijvend naar onze winkel en laat u verassen door onze enorme stoffencollectie.

Vitrage
Vitrage geeft ons overdag privacy en filtert het felle zonlicht daarom draagt dit soort van raambekleding bij aan de bescherming van ons kostbare interieur. Ook brengt vitrage sfeer in een ruimte. Onze grote vitrage collectie kunnen wij ook kant en klaar en door ons afgehangen leveren. Speciaal voor u op maat gemaakt op het door u gewenste rail of roedesysteem. Laat u vrijblijvend adviseren over de vele soorten vitragestoffen en confectie mogelijkheden.

Inbetween
Een inbetween stof is minder doorlatend als vitrage maar wel weer transparanter als een gemiddelde gordijnstof. Een inbetween stof geeft overdag nog meer privacy als een vitrage. Ook in inbetweenstoffen hebben wij een ruime keuze in kleuren en dessins. De maak- en ophangmogelijkheden zijn net zo gevarieerd als bij gewone gordijnen. Enorme collectie gordijnstoffen Ruim aanbod op grote stalen Voorraad stoffen van de rol Altijd de laagste in prijs