Berna hoektafel

Stijlvol complete woonprogramma.

375,-

Hoeveelheid:
Of maak een afspraak
Artikelnummer: 13762.1 Categorieën: , , ,

Beschrijving

De meubelen uit het Berna programma in de kleur natuur met zwarte accenten hebben een strakke moderne belijning met een hoogwaardige afwerking. Door het gebruik van de kleur natuur krijgen de moderne meubels een warme uitstraling.

Het is een complete serie bestaande uit meerdere items die met elkaar te combineren zijn voor een mooi geheel. Door de diversiteit in grote of kleine elementen is het woonprogramma geschikt voor ieder interieur. De lades zijn voorzien van ladegeleiders en de deuren zijn greeploos met een push systeem.

Dit meubel is gemaakt van Lamulux. Lamulux is sterk, hard, licht en nauwelijks gevoelig voor krasvorming. Door de aangebrachte houttekening en structuur, heeft het dezelfde karakteristieken en kenmerken van massief hout. Het ziet er niet alleen uit als echt hout, het voelt ook nog eens zo! Bijkomend voordeel is dat het Lamulux veel minder gevoelig is dan massief hout, het is nauwelijks gevoelig voor krassen en is onderhoudsvrij. Afnemen met een vochtige doek is al voldoende. Ook bij knoeien of vlekken.

Details

Afmeting (LxBxH)

67 x 67 x 40 cm

Materiaal

Lamulux, Metaal

Zelf Montage

Nee

Maak het compleet