Danny wandkast

Wandkast Danny open bestaat uit twéé laden voorzien van soft close en vijf openvakken. uitgevoerd in Lamulux in de kleur Mumbai.

Vissersprijs 769,-

Hoeveelheid:
Of maak een afspraak
Artikelnummer: 13699 Categorieën: , , , ,

Beschrijving

De meubelen uit woonprogramma Danny zijn hoogwaardig afgewerkt. De lades  en deuren zijn voorzien van soft close. De panelen hebben een sloophout look in de kleur Mumbai, dit in combinatie met het zwart metalen onderstel geeft het een warme en toch moderne uitstraling.
Wandkast Danny gesloten bestaat uit drieladen voorzien van soft close en vier openvakken. uitgevoerd in Lamulux in de kleur Mumbai.
Afmeting ( l x b x h) 62 x 45 x 200 cm

Dit meubel is gemaakt van Lamulux. Lamulux is sterk, hard, licht en nauwelijks gevoelig voor krasvorming. Door de aangebrachte houttekening en structuur, heeft het dezelfde karakteristieken en kenmerken van massief hout. Het ziet er niet alleen uit als echt hout, het voelt ook nog eens zo! Bijkomend voordeel is dat het Lamulux veel minder gevoelig is dan massief hout, het is nauwelijks gevoelig voor krassen en is onderhoudsvrij. Afnemen met een vochtige doek is al voldoende. Ook bij knoeien of vlekken.

Details

Afmeting (LxBxH)

62 x 45 x 200 cm

Materiaal

Lamulux, Staal

Zelf Montage

Nee

Maak het compleet