Nairobi wandkast klein

Combineer verschillende artikelen voor een mooi geheel.

Oorspronkelijke prijs was: €1.425,-.Huidige prijs is: €1.019,-.

Hoeveelheid:
Of maak een afspraak
Artikelnummer: 8143 Categorieën: , , , ,

Beschrijving

De meubelen uit het Nairobi programma in de kleur zwart met old teak accenten hebben een strakke belijning met een hoogwaardige afwerking. Door het gebruik van de kleur old teak krijgen de zwarte meubels een warme uitstraling.

Het woonprogramma bestaat uit meerdere items dus combineer verschillende artikelen voor een mooi geheel.

De wandkast bestaat uit twee deuren en acht open vakken, bovendien zijn de deuren voorzien van soft-close sluiting. Door de vele open vakken in de kasten creëer je een speels effect. De wandkast is ook leverbaar als grote variant met drie deuren en acht open vakken (8143.2).

Dit meubel is gemaakt van Lamulux. Lamulux is sterk, hard, licht en nauwelijks gevoelig voor krasvorming. Door de aangebrachte houttekening en structuur, heeft het dezelfde karakteristieken en kenmerken van massief hout. Het ziet er niet alleen uit als echt hout, het voelt ook nog eens zo! Bijkomend voordeel is dat het Lamulux veel minder gevoelig is dan massief hout, het is nauwelijks gevoelig voor krassen en is onderhoudsvrij. Afnemen met een vochtige doek is al voldoende. Ook bij knoeien of vlekken.

Details

Afmeting (LxBxH)

119 x 48 x 220 cm

Materiaal

Lamulux

Zelf Montage

Nee

Maak het compleet