Lucky tv meubel klein

Combineer verschillende artikelen voor een mooi geheel.

Vissersprijs 599,-

Hoeveelheid:
Of maak een afspraak
Artikelnummer: 10876.B Categorieën: , , , ,

Beschrijving

De meubelen uit het Lucky programma hebben een mooi grove belijning met een hoogwaardige afwerking. Door de open vakken in de kasten creëer je een speels effect. Combineer verschillende artikelen uit het Lucky serie voor een mooi geheel.

Het televisie meubel bestaat uit drie open vakken, één lade en één deur, bovendien zijn de lades voorzien van ladegeleiders en de deuren met soft-close sluiting.

Dit meubel is gemaakt van Lamulux. Lamulux is sterk, hard, licht en nauwelijks gevoelig voor krasvorming. Door de aangebrachte houttekening en structuur, heeft het dezelfde karakteristieken en kenmerken van massief hout. Het ziet er niet alleen uit als echt hout, het voelt ook nog eens zo! Bijkomend voordeel is dat het Lamulux veel minder gevoelig is dan massief hout, het is nauwelijks gevoelig voor krassen en is onderhoudsvrij. Afnemen met een vochtige doek is al voldoende. Ook bij knoeien of vlekken.

Wegens ons wisselende collectie hebben we doen besluiten om de serie Lucky uit te verkopen, dus wees er snel bij. Want op is ook echt op.

Details

Afmeting (LxBxH)

122 x 48 x 54 cm

Materiaal

Lamulux, Staal

Zelf Montage

Nee

Toonmodel

Ja

Uit Voorraad Leverbaar

Nee

Maak het compleet