Vernon buffetkast

Combineer verschillende artikelen voor een mooi geheel.

Vissersprijs 2.325,-

Hoeveelheid:
Of maak een afspraak
Artikelnummer: 1577V Categorieën: , , , ,

Beschrijving

Woonprogramma Vernon in de kleur Silver Alaska uitgevoerd met vlakke panelen gemaakt van Lamulux met hoogwaardige afwerkingen. Door de frisse kleur combinatie geven de meubels je woon en/of eetkamer een ruimtelijke uitstraling. De serie Vernon is makkelijke te combineren met verschillende interieurstijlen. Combineer verschillende artikelen uit de serie Vernon voor een mooi geheel. De lades zijn voorzien van ladegeleiders en de deuren met soft-close sluiting.

Het is een complete serie bestaande uit meerdere items die met elkaar te combineren zijn voor een mooi geheel. Door de diversiteit in grote of kleine elementen is het woonprogramma geschikt voor ieder interieur. Bekijk de serie Washington voor de keuze uit Louvre deurpanelen.

De buffetkast bestaat uit vier deuren waarvan twee glasdeuren, 3 lades en acht open vakken.

Dit meubel is gemaakt van Lamulux. Lamulux is sterk, hard, licht en nauwelijks gevoelig voor krasvorming. Door de aangebrachte houttekening en structuur, heeft het dezelfde karakteristieken en kenmerken van massief hout. Het ziet er niet alleen uit als echt hout, het voelt ook nog eens zo! Bijkomend voordeel is dat het Lamulux veel minder gevoelig is dan massief hout, het is nauwelijks gevoelig voor krassen en is onderhoudsvrij. Afnemen met een vochtige doek is al voldoende. Ook bij knoeien of vlekken.

Details

Afmeting (LxBxH)

200 x 48 x 220 cm

Materiaal

Glas, Lamulux

Zelf Montage

Nee

Maak het compleet