Woonprogramma Lucky

Combineer verschillende artikelen voor een mooi geheel.

Beschrijving

Wegens wisselende collectie hebben wij besloten dit woonprogramma uit te verkopen. hiervoor zijn niet alle producten meer beschikbaar, bij producten die er nog wel zijn zal het gaan om onze toonzaal modellen

De meubelen uit het Lucky programma hebben een mooi grove belijning met een hoogwaardige afwerking. Door de open vakken in de kasten creëer je een speels effect. Combineer verschillende artikelen uit het Lucky serie voor een mooi geheel. De lades zijn voorzien van ladegeleiders en de deuren met soft-close sluiting.

Dit meubel is gemaakt van Lamulux. Lamulux is sterk, hard, licht en nauwelijks gevoelig voor krasvorming. Door de aangebrachte houttekening en structuur, heeft het dezelfde karakteristieken en kenmerken van massief hout. Het ziet er niet alleen uit als echt hout, het voelt ook nog eens zo! Bijkomend voordeel is dat het Lamulux veel minder gevoelig is dan massief hout, het is nauwelijks gevoelig voor krassen en is onderhoudsvrij. Afnemen met een vochtige doek is al voldoende. Ook bij knoeien of vlekken.

Wegens ons wisselende collectie hebben we doen besluiten om de serie Lucky uit te verkopen, dus wees er snel bij. Want op is ook echt op.

Details

Materiaal

Lamulux, Staal

Zelf Montage

Nee

Toonmodel

Ja

Uit Voorraad Leverbaar

Nee

Maak het compleet