Marrakech wandkast

Stel je eigen kast samen.

Vanaf  758,-

Hoeveelheid:
Of maak een afspraak
Artikelnummer: 14432-1 Categorieën: , , , ,

Beschrijving

Marrakech is onze nieuwe wankasten concept met vele mogelijkheden. Stel compleet je eigen wandkast samen. Kies hierbij de gewenste afmeting: 60 cm één deur, 120 cm twéé deurs of 180 cm drie deurs wandkast. Standaard is de kast met dichte deuren maar ook heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een glasdeur, combineren is ook mogelijk. Ook heeft u nog drie opties voor poten, vijf kleur opties in Lamulux: Fresh Oak, Mango, Natur, Noir en Sheesham en nog de extra optie(s) voor ledverlichting, wijnrek en/of een ladeblok.

Dit meubel is gemaakt van Lamulux. Lamulux is sterk, hard, licht en nauwelijks gevoelig voor krasvorming. Door de aangebrachte houttekening en structuur, heeft het dezelfde karakteristieken en kenmerken van massief hout. Het ziet er niet alleen uit als echt hout, het voelt ook nog eens zo! Bijkomend voordeel is dat het Lamulux veel minder gevoelig is dan massief hout, het is nauwelijks gevoelig voor krassen en is onderhoudsvrij. Afnemen met een vochtige doek is al voldoende. Ook bij knoeien of vlekken.

Het wandkastconcept bestaat uit meerdere opstellingen en kleurmogelijkheden dus combineer verschillende artikelen voor een mooi geheel.

In onze winkel is de keuze in uitvoeringen nog groter. 

Aangegeven maten kunnen afwijken.

Prijs wandkast is zoals getoond met één glasdeuren en poot optie 3 (recht-buitenkant). Prijs is excl. accessoires (ledverlichting €79 – wijnrek €159 – ladeblok €239).

Details

Afmeting (LxBxH)

60 x 45 x 200 cm

Materiaal

Lamulux

Uit Voorraad Leverbaar

Nee

Zelf Montage

Nee

Maak het compleet