Woonprogramma Flex

Strakke belijning met een hoogwaardige afwerking.

Beschrijving

Wegens wisselende collectie hebben wij besloten dit woonprogramma uit te verkopen. Hiervoor zijn niet alle producten meer beschikbaar, bij producten die er nog wel zijn zal het gaan om onze toonzaal modellen.

De meubelen uit het Flex programma zijn stijlvol. Jarenlang is Flex een van ons best verkochte series.  Door zijn tijdloze ontwerp en strakke belijning zul je er jaren plezier van hebben.

Verlichting in de kasten is een optie tegen een kleine meerprijs, bovendien zijn de deuren voorzien van soft-close sluiting.

Dit meubel is gemaakt van Lamulux. Lamulux is sterk, hard, licht en nauwelijks gevoelig voor krasvorming. Door de aangebrachte houttekening en structuur, heeft het dezelfde karakteristieken en kenmerken van massief hout. Het ziet er niet alleen uit als echt hout, het voelt ook nog eens zo! Bijkomend voordeel is dat het Lamulux veel minder gevoelig is dan massief hout, het is nauwelijks gevoelig voor krassen en is onderhoudsvrij. Afnemen met een vochtige doek is al voldoende. Ook bij knoeien of vlekken.

Details

Materiaal

Lamulux, Staal

Kleur

Mumbai

Zelf Montage

Nee

Maak het compleet