Hét adres voor PVC in Nijmegen | Vissers Meubelen

Vissers Meubelen – Hét adres voor PVC in Nijmegen

Al vele jaren gaan mensen voor hun PVC in Nijmegen naar Vissers Meubelen. Al ruim 50 jaar staan wij garant voor de laagste prijzen en de grootste collecties.

Ook als u wilt oriënteren of direct PVC wilt kopen, kunt u in onze showroom van zo’n 2400 m2 zeker uit de voeten.

PVC kent vele voordelen. Het is dan ook niet gek dat veel mensen voor dit type vloer kiezen. Onderaan deze pagina geven we u graag een aantal redenen waarom u een PVC kopen zou kunnen overwegen.

Wat betreft de keuze in PVC heeft u in Nijmegen nergens zoveel keuze als bij Vissers Meubelen.

PVC kopen en laten leggen

Onder het genot van een goede kop koffie vertellen we u in Nijmegen graag meer over de mogelijkheden om PVC te kopen en te laten leggen door ons vakkundige personeel.

Wij bieden u een eigen meet- en legservice aan wanneer u een PVC wilt kopen en laten leggen.

Ook voor een leuke aanbieding of goedkoop PVC bent u bij ons in Nijmegen aan het juiste adres. Zien we u snel?

Klantervaring

Mooie producten met een grote collectie dus voor iedereen is er wel iets te leuks te vinden. Het personeel is vriendelijk en vakkundig. En gratis parkeren is natuurlijk ook erg prettig en klantvriendelijk. Ik kom zeker een keer terug!

Anne-Lotte Konings

Een greep uit ons PVC assortiment:

Bezoek onze showroom in Nijmegen:
2400 m2 aan prachtige vloeren!

Breng onze showroom van 2400 m2 vrijblijvend een bezoek, wij vertellen u onder het genot van een goede kop koffie graag meer over de aantrekkelijke prijzen van ons laminaat, de verschilende soorten en merken laminaat, onze meet- en legservice en eventuele geldende laminaat kortingsacties. U parkeert gratis onder onze luifel!

Bezoekadres:
Vissers Meubelen
Eerste Oude Heselaan 25
6541 PA Nijmegen

PVC kopen

Laminaat kent vele voordelen. Het is dan ook niet gek dat veel mensen voor dit type vloer kiezen. We geven u graag een aantal redenen waarom u een laminaatvloer kopen zou kunnen overwegen:

  • De karakteristieke uitstraling van een echte houten of stenen vloer, met de voordelen van een laminaatvloer. Laminaat verkleurt namelijk niet door te veel blootstelling aan de zon en het is beter bestand tegen vocht dan een echte houten vloer. U kunt zelfs laminaat kopen dat speciaal voor vochtige ruimtes geschikt is.
  • Eenvoudig te leggen: laminaat na het kopen zelf leggen? Het is iets wat iedere doe-het-zelver gemakkelijk kan. De meeste laminaatvloeren hebben een gemakkelijk kliksysteem, waardoor verlijmen overbodig wordt. En mocht u ooit verhuizen, dan neemt u hem gewoon mee! Natuurlijk kunt u ook laminaat kopen en laten leggen. De specialisten van Vissers Meubelen hebben hier ruime ervaring mee. Laminaat over vloerverwarming leggen is eveneens mogelijk met de juiste ondervloer.
  • Onderhoudsvriendelijk: regelmatig stofzuigen en / of dweilen is voldoende om jarenlang plezier te hebben van uw (laminaat)vloer. Vuil trekt er niet in en stof kruipt er niet tussen, waardoor deze hygiënische vloer ook ideaal is bij allergieën.
  • Groot aanbod: wat uw smaak ook is, voor iedere interieurstijl kunt u een passende (laminaat)vloer kopen. Er zijn verschillende kleuren en stijlen, met meer of minder (nagebootste) knoesten of juist met de print van een tegelvloer.
  • Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding: laminaat gaat jarenlang mee en na het kopen heeft u er geen omkijken meer naar. Laminaatvloeren hoeven bijvoorbeeld niet geschuurd of geolied te worden, wat u extra kosten in de toekomst bespaart.

Grootste aanbod PVC in Nijmegen

Wat betreft de keuze in PVC heeft u in Nijmegen nergens zoveel keuze als bij Vissers Meubelen. U kunt bij ons vooraanstaande merken PVC kopen als Ambiant, mFLOR en Therdex:

  • Ambiant: voor elke woonstijl een PVC vloer of om het anders te omschrijven, welk woonblad u ook leest, Ambiant heeft de PVC vloer waarbij u zich thuis voelt.
  • mFLOR: de duurzame PVC vloeren van mFLOR zijn in vele opzichten comfortabel te noemen. Ze zijn onderhoudsvriendelijk, beperken loopgeluiden tot een minimum en zijn geschikt voor vloerverwarming én koeling.
  • Therdex: Met een beetje verbeelding ruik je de lak en voel je de nerf. Je staart naar de monumentale vloer en vraagt je af wie er allemaal over de brede planken hebben gelopen. Je realiseert je dat er niets zo mooi is als doorleefd hout; verweerd en met nerven. Maar waarom voelt deze houten vloer zo comfortabel aan?
    Het geheim van de Therdex vloeren.