Quick-Step

Quick-Step laminaat of PVC kopen

Bij Vissers Meubelen vindt u altijd een ruim en gevarieerd aanbod Quick-Step laminaat en PVC van de mooiste collecties. We hebben ook regelmatig een aantrekkelijke aanbieding van Quick-Step laminaat en PVC.

Breng onze vloeren showroom van 1200 m2 vrijblijvend een bezoek, dan vertellen we u onder het genot van een goede kop koffie graag meer over de aantrekkelijke prijs van Quick-Step, of er een aanbieding of actie loopt en welke soorten Quick-Step vloeren te koop zijn voor uw wensen.

Als Quick-Step dealer kunnen wij u de scherpste prijzen aanbieden!

Vissers Meubelen is dé erkende Quick-Step dealer in Nijmegen en omstreken!

Een passie voor tijdloze schoonheid! Zorgeloos leven begint in een woning met hoogkwalitatieve vloeren. Dat is de motivatie van Quick-Step sinds 1990. Tegenwoordig kun je kiezen uit een brede waaier aan duurzame laminaat-, PVC- en parketvloeren, aangevuld met bijpassende plinten en afwerkingsprofielen. Onze handelsmerken: prachtige dessins, waterbestendige vloeren en eenvoudige plaatsing – allemaal dankzij een reeks baanbrekende innovaties.

Vissers Meubelen in Nijmegen is er dan ook trots op een erkend Quick-Step laminaat en PVC dealer te mogen zijn. We vertellen u graag meer over waarom wij fan zijn van dit mooie merk.

Klantervaring

“Mooie producten met een grote collectie dus voor iedereen is er wel iets te leuks te vinden. Het personeel is vriendelijk en vakkundig. En gratis parkeren is natuurlijk ook erg prettig en klantvriendelijk. Ik kom zeker een keer terug!”

Anne-Lotte Konings

Quick-Step staat voor kwaliteit

Onze adviseurs helpen u graag bij het uitzoeken van het Quick-Step vloer voor uw droominterieur. Vissers Meubelen in Nijmegen is er trots op een erkend Quick-Step dealer te mogen zijn. We vertellen u graag waarom. Bezoek ons snel!

Bezoek onze showroom!

Breng onze showroom vol vloeren inspiratie van 1200 m2 vrijblijvend een bezoek. Wij vertellen u onder het genot van een goede kop koffie graag meer over de aantrekkelijke prijzen van onze grote scala aan vloeren, de verschillende soorten en merken, onze meet- en legservice en eventuele geldende acties. U parkeert gratis onder onze luifel!

Bezoekadres:
Vissers Meubelen
Eerste Oude Heselaan 25
6541 PA Nijmegen

Quick-Step laminaat

Laminaat, ook dat van Quick-Step, bestaat uit vier lagen. De eerste laag is een sterke en vochtbestendige HDF-plaat. De tweede laag zorgt ervoor dat de eerste laag niet kromtrekt. De derde laag is de zogenaamde ‘decorlaag’. Dat is een foto van echte houten planken of tegels. Deze foto is van zeer hoge kwaliteit, wat ervoor zorgt dat een laminaatvloer nauwelijks van een echte houten vloer te onderscheiden is. De laatste laag is een transparante, slijtbestendige toplaag voor een optimale bescherming.

Quick-Step bracht als eerste in België laminaat op de markt. Het was direct een groot succes. Door de jaren heen is Quick-Step laminaat nog veel verder geëvolueerd tot de kwalitatieve vloer die het nu is. Wat zijn nu de grootste voordelen van Quick-Step laminaat?

  • Geschikt voor elke ruimte: of u nu uw woonkamer, de kinderkamer of de trap met Quick-Step laminaat wilt bekleden, het is mogelijk. Er is zelfs waterbestendig laminaat met de HydroSeal-technologie, speciaal voor de keuken en badkamer.
  • Hygiënisch en onderhoudsvriendelijk: het naadloze kliksysteem en het antistatische oppervlak voorkomen dat stof en vuil zich ophopen tussen de planken of in de planken trekken. Een regelmatige poetsbeurt is voldoende voor jarenlang woonplezier.
  • Duurzaam: de speciale gepatenteerde ‘Scratch Guard’-bovenlaag zorgt voor een zeer slijtvaste en kleurvaste vloer, bestand tegen onder andere krassen en hakken. De vloer kan dan ook probleemloos in winkels of op andere plekken waar veel gelopen wordt geplaatst worden. Daar krijgt u bovendien 20 jaar garantie op!
  • Gemakkelijk te leggen: iedere doe-het-zelver kan uit de voeten met een laminaatvloer van Quick-Step. Binnen een dag kunt u dankzij het wereldberoemde kliksysteem al een perfecte vloer leggen. Uiteraard kan ons eigen deskundige personeel het Quick-Step laminaat ook voor u inmeten én leggen.

Quick-Step PVC

Ook de PVC vloeren van Quick-Step doen niet onder voor het populaire laminaat. Als we Quick-Step PVC en laminaat met elkaar vergelijken, zien we veel dezelfde voordelen:

  • Geschikt voor elke ruimte: zelfs in een natte omgeving kan PVC van Quick-Step!
  • Hygiënisch en onderhoudsvriendelijk: een Quick-Step PVC vloer is stofwerend, vuilafstotend en goed bestand tegen water.
  • Duurzaam: een sterke vloer, zelfs in intensief gebruikte ruimtes.
  • Gemakkelijk te leggen, zowel zwevend als verlijmd, dankzij hetzelfde gepatenteerde Uniclic-kliksysteem.