Quick-Step Laminaat – Scherpe prijzen – Eigen meet- en legservice | Vissers Meubelen

Quick-Step laminaat kopen

Bij Vissers Meubelen vindt u altijd een ruim en gevarieerd aanbod Quick-Step laminaat van de mooiste collecties. We hebben ook regelmatig een aantrekkelijke aanbieding voor Quick-Step laminaat.

Breng onze showroom van 2400 m2 vrijblijvend een bezoek, dan vertellen we u onder het genot van een goede kop koffie graag meer over de aantrekkelijke prijs van Quick-Step laminaat, of er een aanbieding of actie loopt en welke soorten Quick-Step laminaat te koop zijn.

Als Quick-Step dealer kunnen wij u laminaat goedkoop, tegen scherpe prijzen, aanbieden!

Vissers Meubelen is dé erkende Quick-Step dealer in Nijmegen en omstreken!

Al bijna 30 jaar is Quick-Step een gevestigde naam. En dat is niet voor niets! Het van oorsprong Belgische bedrijf heeft zijn sporen inmiddels ruim verdiend en al vele consumenten en bedrijven van een prachtige vloer voorzien.

Vissers Meubelen in Nijmegen is er dan ook trots op een erkend Quick-Step laminaat dealer te mogen zijn. We vertellen u graag meer over waarom wij fan zijn van dit mooie merk.

Klantervaring

“Mooie producten met een grote collectie dus voor iedereen is er wel iets te leuks te vinden. Het personeel is vriendelijk en vakkundig. En gratis parkeren is natuurlijk ook erg prettig en klantvriendelijk. Ik kom zeker een keer terug!”

Anne-Lotte Konings

Quick-Step staat voor kwaliteitslaminaat

Onze adviseurs helpen u graag bij het uitzoeken van het Quick-Step laminaat voor uw droominterieur. Vissers Meubelen in Nijmegen is er trots op een erkend Quick-Step laminaat dealer te mogen zijn. We vertellen u graag waarom. Bezoek ons snel!

Een greep uit ons assortiment Quick-Step laminaat

Bezoek onze showroom in Nijmegen:
2400 m2 aan prachtige vloeren!

Breng onze showroom van 2400 m2 vrijblijvend een bezoek, wij vertellen u onder het genot van een goede kop koffie graag meer over de aantrekkelijke prijzen van ons laminaat, de verschilende soorten en merken laminaat, onze meet- en legservice en eventuele geldende laminaat kortingsacties. U parkeert gratis onder onze luifel!

Bezoekadres:
Vissers Meubelen
Eerste Oude Heselaan 25
6541 PA Nijmegen

Quick-Step laminaat

Laminaat, ook dat van Quick-Step, bestaat uit vier lagen. De eerste laag is een sterke en vochtbestendige HDF-plaat. De tweede laag zorgt ervoor dat de eerste laag niet kromtrekt. De derde laag is de zogenaamde ‘decorlaag’. Dat is een foto van echte houten planken of tegels. Deze foto is van zeer hoge kwaliteit, wat ervoor zorgt dat een laminaatvloer nauwelijks van een echte houten vloer te onderscheiden is. De laatste laag is een transparante, slijtbestendige toplaag voor een optimale bescherming.

Quick-Step bracht als eerste in België laminaat op de markt. Het was direct een groot succes. Door de jaren heen is Quick-Step laminaat nog veel verder geëvolueerd tot de kwalitatieve vloer die het nu is. Wat zijn nu de grootste voordelen van Quick-Step laminaat?

  • Geschikt voor elke ruimte: of u nu uw woonkamer, de kinderkamer of de trap met Quick-Step laminaat wilt bekleden, het is mogelijk. Er is zelfs waterbestendig laminaat met de HydroSeal-technologie, speciaal voor de keuken en badkamer.
  • Hygiënisch en onderhoudsvriendelijk: het naadloze kliksysteem en het antistatische oppervlak voorkomen dat stof en vuil zich ophopen tussen de planken of in de planken trekken. Een regelmatige poetsbeurt is voldoende voor jarenlang woonplezier.
  • Duurzaam: de speciale gepatenteerde ‘Scratch Guard’-bovenlaag zorgt voor een zeer slijtvaste en kleurvaste vloer, bestand tegen onder andere krassen en hakken. De vloer kan dan ook probleemloos in winkels of op andere plekken waar veel gelopen wordt geplaatst worden. Daar krijgt u bovendien 20 jaar garantie op!
  • Gemakkelijk te leggen: iedere doe-het-zelver kan uit de voeten met een laminaatvloer van Quick-Step. Binnen een dag kunt u dankzij het wereldberoemde kliksysteem al een perfecte vloer leggen. Uiteraard kan ons eigen deskundige personeel het Quick-Step laminaat ook voor u inmeten én leggen.

Quick-Step PVC

Ook de PVC vloeren van Quick-Step doen niet onder voor het populaire laminaat. Als we Quick-Step PVC en laminaat met elkaar vergelijken, zien we veel dezelfde voordelen:

  • Geschikt voor elke ruimte: zelfs in een natte omgeving kan PVC van Quick-Step!
  • Hygiënisch en onderhoudsvriendelijk: een Quick-Step PVC vloer is stofwerend, vuilafstotend en goed bestand tegen water.
  • Duurzaam: een sterke vloer, zelfs in intensief gebruikte ruimtes.
  • Gemakkelijk te leggen, zowel zwevend als verlijmd, dankzij hetzelfde gepatenteerde Uniclic-kliksysteem.