Over Vissers Meubelen

Wie zijn wij

Bij Vissers Meubelen Nijmegen BV is altijd iets te beleven. Dagelijks hebben wij aanvoer van nieuwe modellen. Op ruim 15000 m² tonen wij alles voor de inrichting van uw woning.

Ons familiebedrijf staat al meer dan 55 jaar garant voor de laagste prijzen en de grootste collecties in meubelen, slapen (bedden, boxsprings, kasten, linnengoed), vloeren (gespecialiseerd in laminaat, PVC, tapijt, vinyl, marmoleum en vloerkleden) en gordijnen (gespecialiseerd in overgordijnen, vitrage, rolgordijnen, vouwgordijnen, lamellen, plisségordijn, duettes en multishades).

Wij werken met een vaste- en een wisselende collectie, bestaande uit o.a. de volgende merken: HTL, By-Boo, Eleonora , Sevn, Hjort Knudsen, Perfecta, Maxfurn, Koopmans, Sit Design, Caresse en Theuns. De wisselende collectie is veelal afkomstig uit partijen en zeer interessant omdat de prijzen extra laag zijn. De modellen uit de wisselende collectie zijn snel leverbaar.

Wij kopen wereldwijd zelfstandig in. Wij zijn niet gebonden aan een dure inkoopcombinatie. Wij bepalen onze eigen collectie en onze eigen altijd scherpe prijzen.

Bezorgservice

Onze eigen bezorgdienst bezorgt uw meubelen gratis boven een bedrag van € 500,00 tot over de eerste drempel, in een straal van 60 km rondom Nijmegen. Voor orders onder
de € 500,00 wordt een vergoeding berekend vanaf € 50,00 in een straal van 60 km rondom Nijmegen. U kunt bij onze chauffeurs ook pinnen.

Als u gebruik maakt van onze gratis bezorgservice, bezorgen we tot over de eerste drempel bij u thuis. Wilt u een uitgebreide bezorgservice dan kunt u gebruik maken van onze eigen Vissers Meubelen bezorgservice.

Ontdek onze uitgebreidere service, Vissers Meubelen bezorgservice.

Voor een vaste prijs van 69,- leveren onze medewerkers uw meubels met vele extra’s bij u af.

Uw meubels worden onder andere gemonteerd (met uitzondering van zelfbouwmeubels), gekoppeld en indien nodig afgesteld. Pas als alles naar wens is vertrekken onze medewerkers weer met het verpakkingsmateriaal. Want opgeruimd staat netjes!

Bestellingen boven de 1500,- is de Vissers Meubelen bezorgservice geheel gratis!

Bij Vissers Meubelen bezorgservice inbegrepen:

  • Levering van meubels.
  • Plaatsen en afstellen van woonmeubels.
  • Montage woonmeubels (met uitzondering van zelfbouwmeubels), zoals poten er onder plaatsen, grepen op juiste manier plaatsen en koppelen van bankstellen.
  • Testen van motoren.
  • Realiseren van kabeldoorvoer.

Klik hier voor onze leveringsvoorwaarden en klik hier voor praktische informatie beftreffende uw aankoop.

Montageservice

Voordelen van zelfbouwmeubels; een lage prijs, uit voorraad leverbaar en makkelijk zelf mee te nemen.

Maar zelf monteren kan soms nog een lastige klus zijn. De handigheid en kennis van een monteur is dan meer dan welkom. Daarom kunt u kiezen voor onze montage service.

Onze montageservice is alleen mogelijk als u kiest voor de Vissers Meubelen bezorgservice, waarbij onze vakmensen meubels die ongemonteerd zijn monteren en plaatsen op de plek waar u wilt.

Wilt u gebruik maken van onze montage service neem dan contact op met een van onze medewerker, zij kunnen u per meubel informeren over de kosten.

Garantie

Klik hier voor onze service pagina.

Vissers Meubelen Nijmegen BV hanteert haar eigen algemene voorwaarden. Klik hier voor onze algemene voorwaarden.

Vissers Meubelen Nijmegen BV kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele type-, druk- en/of zetfouten. Prijswijzigingen voorbehouden.

Ontdek onze winkel