Vissers Meubelen – Hét adres voor Meubelen in Nijmegen

Meest complete woonwinkel nijmegen omgeving

Bij Vissers Meubelen Nijmegen BV is altijd iets te beleven. Dagelijks hebben wij aanvoer van nieuwe modellen. Op ruim 2400 m² tonen wij alles voor de inrichting van uw woning. Ons familiebedrijf staat al 50 jaar garant voor de laagste prijzen en de grootste collecties in meubelen, slapen (bedden, boxsprings, kasten, linnengoed), vloeren (gespecialiseerd in laminaat, PVC, tapijt, vinyl, marmoleum en vloerkleden) en gordijnen (gespecialiseerd in overgordijnen, vitrage, rolgordijnen, vouwgordijnen, lamellen, plisségordijn en duettes en multishades). Wij werken met een vaste- en een wisselende collectie, bestaande uit o.a. de volgende merken: HTL, Natuzzi, Perfecta, Maxfurn, Koopmans, Sit Design en Theuns. De wisselende collectie is veelal afkomstig uit partijen en zeer interessant omdat de prijzen extra laag zijn. De modellen uit de wisselende collectie zijn snel leverbaar. Wij kopen wereldwijd zelfstandig in. Wij zijn niet gebonden aan een dure inkoopcombinatie. Wij bepalen onze eigen collectie en onze eigen altijd scherpe prijzen.

Meubelen kopen

Bij Vissers Meubelen hebben we een ruim en gevarieerd aanbod meubelen met de laagste prijs garantie.

Breng onze showroom van 2400 m2 vrijblijvend een bezoek, dan vertellen we u onder het genot van een kop koffie graag meer over onze uitgebreide collectie.

Vissers meubelen, dé meubel winkel in Nijmegen met advies op maat.

Altijd scherp geprijsd

  • Groot aanbod Meubelen
  • 2400 m2 showroom gericht op meubelen en vloeren
  • Persoonlijk advies tijdens een kop koffie
  • Meet- en legservice door ons eigen vakkundige personeel

Een greep uit ons assortiment:

Bezoek onze showroom in Nijmegen:
2400 m2 aan prachtige vloeren!

Breng onze showroom van 2400 m2 vrijblijvend een bezoek, wij vertellen u onder het genot van een goede kop koffie graag meer over de aantrekkelijke prijzen van ons laminaat, de verschilende soorten en merken laminaat, onze meet- en legservice en eventuele geldende laminaat kortingsacties. U parkeert gratis onder onze luifel!

Bezoekadres:
Vissers Meubelen
Eerste Oude Heselaan 25
6541 PA Nijmegen