Hét adres voor laminaat in Nijmegen | Vissers Meubelen

Vissers Meubelen – Hét adres voor laminaat in Nijmegen

Al vele jaren gaan mensen voor hun laminaat in Nijmegen naar Vissers Meubelen. Al ruim 50 jaar staan wij garant voor de laagste prijzen en de grootste collecties.

Ook als u wilt oriënteren of direct laminaat wilt kopen, kunt u in onze showroom van zo’n 2400 m2 zeker uit de voeten.

Laminaat kent vele voordelen. Het is dan ook niet gek dat veel mensen voor dit type vloer kiezen. Onderaan deze pagina geven we u graag een aantal redenen waarom u een laminaatvloer kopen zou kunnen overwegen.

Wat betreft de keuze in laminaat heeft u in Nijmegen nergens zoveel keuze als bij Vissers Meubelen.

Laminaat kopen en laten leggen

Onder het genot van een goede kop koffie vertellen we u in Nijmegen graag meer over de mogelijkheden om laminaat te kopen en te laten leggen door ons vakkundige personeel.

Wij bieden u een eigen meet- en legservice aan wanneer u een laminaatvloer wilt kopen en laten leggen.

Ook voor een leuke aanbieding of goedkoop laminaat bent u bij ons in Nijmegen aan het juiste adres. Zien we u snel?

Klantervaring

``Ruime keuze in meubelen en vloeren. Super geholpen!``

Ralph Bijker

Een greep uit ons laminaat assortiment:

Bezoek onze showroom in Nijmegen:
2400 m2 aan prachtige vloeren!

Breng onze showroom van 2400 m2 vrijblijvend een bezoek, wij vertellen u onder het genot van een goede kop koffie graag meer over de aantrekkelijke prijzen van ons laminaat, de verschilende soorten en merken laminaat, onze meet- en legservice en eventuele geldende laminaat kortingsacties. U parkeert gratis onder onze luifel!

Bezoekadres:
Vissers Meubelen
Eerste Oude Heselaan 25
6541 PA Nijmegen

Laminaat kopen

Laminaat kent vele voordelen. Het is dan ook niet gek dat veel mensen voor dit type vloer kiezen. We geven u graag een aantal redenen waarom u een laminaatvloer kopen zou kunnen overwegen:

  • De karakteristieke uitstraling van een echte houten of stenen vloer, met de voordelen van een laminaatvloer. Laminaat verkleurt namelijk niet door te veel blootstelling aan de zon en het is beter bestand tegen vocht dan een echte houten vloer. U kunt zelfs laminaat kopen dat speciaal voor vochtige ruimtes geschikt is.
  • Eenvoudig te leggen: laminaat na het kopen zelf leggen? Het is iets wat iedere doe-het-zelver gemakkelijk kan. De meeste laminaatvloeren hebben een gemakkelijk kliksysteem, waardoor verlijmen overbodig wordt. En mocht u ooit verhuizen, dan neemt u hem gewoon mee! Natuurlijk kunt u ook laminaat kopen en laten leggen. De specialisten van Vissers Meubelen hebben hier ruime ervaring mee. Laminaat over vloerverwarming leggen is eveneens mogelijk met de juiste ondervloer.
  • Onderhoudsvriendelijk: regelmatig stofzuigen en / of dweilen is voldoende om jarenlang plezier te hebben van uw (laminaat)vloer. Vuil trekt er niet in en stof kruipt er niet tussen, waardoor deze hygiënische vloer ook ideaal is bij allergieën.
  • Groot aanbod: wat uw smaak ook is, voor iedere interieurstijl kunt u een passende (laminaat)vloer kopen. Er zijn verschillende kleuren en stijlen, met meer of minder (nagebootste) knoesten of juist met de print van een tegelvloer.
  • Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding: laminaat gaat jarenlang mee en na het kopen heeft u er geen omkijken meer naar. Laminaatvloeren hoeven bijvoorbeeld niet geschuurd of geolied te worden, wat u extra kosten in de toekomst bespaart.

Grootste aanbod laminaat in Nijmegen

Wat betreft de keuze in laminaat heeft u in Nijmegen nergens zoveel keuze als bij Vissers Meubelen. U kunt bij ons vooraanstaande merken laminaat kopen als Ambiant, Balterio, Berry Aloc, Quick-Step en Tarkett:

  • Ambiant: bij Ambiant vindt u altijd de laatste woontrends terug in de designs van de vloeren, zoals een ruwe houtstructuur met een grijs, industrieel karakter.
  • Balterio: dit innovatieve, Belgische klasse-merk zorgt voor een sfeervolle uitstraling. Met een gevarieerd aanbod designs, van opvallend tot natuurgetrouw, en het geluid van een massieve parketvloer kunt u dit laminaat met een gerust hart kopen.
  • Berry Aloc: dit merk onderscheidt zich door zijn vele mogelijkheden, zoals designs in verschillende formaten. U kunt bovendien Berry Aloc laminaat kopen dat speciaal geproduceerd is voor intensief gebruikte ruimtes, zoals winkels en restaurants.
  • Quick-Step: het eveneens Belgische Quick-Step is één van de meest bekende laminaatmerken. De aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding in combinatie met de zeer natuurgetrouwe uitstraling maken dit laminaat erg geliefd om te kopen en (laten) leggen.
  • Tarkett: een wereldwijde marktleider op het gebied van innovatieve, trendy vloeren.