Service

Vissers Meubelen Nijmegen BV hanteert haar eigen algemene voorwaarden.
Op al uw aankopen zijn deze algemene voorwaarden van toepassing.

Mocht u, ondanks onze zorgvuldige behandeling en controle, aanmerkingen hebben op uw meubelen, dan adviseren wij u zo snel mogelijk onderstaand serviceformulier in te vullen.

De 3 jaar, afbouwende, garantie is van toepassing tenzij anders op uw aankoopbon aangegeven staat.

Wanneer uw serviceaanvraag gegrond is, conformeert Vissers Meubelen Nijmegen BV zich aan de productgarantie:

 • In het eerste jaar krijgt u de volledige kosten vergoed voor reparatie of vervanging, exclusief vracht- en voorrijkosten.
 • In het tweede jaar krijgt u 2/3 van de kosten vergoed voor reparatie of vervanging, exclusief vracht- en voorrijkosten.
 • In het derde jaar krijgt u nog 1/3 van de kosten vergoed voor reparatie of vervanging, exclusief vracht- en voorrijkosten.

Wanneer u bezoek aan huis wenst en de garantie is niet- of gedeeltelijk van toepassing, berekenen wij de volgende kosten:

Voorrijkosten (incl. 1e half uur) € 45,00
Arbeidsloon per kwartier € 15,00

Indien een servicebezoek op de afgesproken datum en tijd niet kan worden uitgevoerd, omdat u niet (tijdig) aanwezig bent, zijn wij genoodzaakt de voorrijkosten ad € 45,00 aan u door te berekenen.

Wij verzoeken u een foto van de afleverbon, een productfoto en een detailfoto van de klacht bij uw servicemelding te voegen. Onze serviceafdeling kan hierdoor uw melding sneller in behandeling nemen.

Service afdeling is telefonisch te bereiken van maandag 12.00 uur tot 17.00 uur, dinsdag tot en met donderdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur.

Onderhoud

Alle meubelen van Vissers Meubelen worden gemaakt van hoogwaardige materialen en stoffen. Om nog langer van uw meubel te genieten bieden wij een uitgebreid aanbod onderhouds- en reiniginsmiddelen. Daarnaast bieden wij ook een ruim aanbod producten om uw meubelen te behandelen tegen vlekken voor zowel stof, leer en alle houtsoorten. Voor het bestellen van deze artikelen kunt u langskomen bij ons in de toonzaal maar u kunt dit ook eenvoudig bestellen via een speciale webshop. Wij zorgen er dan voor dat de bestelde artikelen naar uw huis worden verstuurd. Wilt u hier gebruik van maken kan dit middels de website: Furniture Care. U kunt ook klikken op de oranje button onderaan de website.

Serviceformulier

  Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.


  Maakt u gebruik van de All in House service?


  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Wegens vakantie zal onze serviceafdeling gesloten zijn in de periode van 8 juli tot en met 28 juli 2024. U kunt de service afdeling vanaf 29 juli, zoals u gewend bent, telefonisch en per e-mail bereiken. Bedankt voor uw begrip.