Mike broodkast

De broodkast is onderdeel van het stijlvol woonprogramma Mike.

Vissersprijs 829,-

Hoeveelheid:
Of maak een afspraak
Artikelnummer: 14665-1 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Broodkast Mike in de kleur Sheesham heeft een minimalistische design met strakke belijningen en hoogwaardige afwerking. De slanke U-frame poten van metaal geven de meubelen uit de serie Mike een stijlvolle uitstraling. Het woonprogramma bestaat uit meerdere items dus combineer verschillende artikelen voor een mooi geheel.

De broodkast bestaat uit één deur, twee lades en twee open vakken, bovendien zijn de lades voorzien van ladegeleiders en de deuren met soft-close sluiting. Deze prachtige broodkast biedt niet alleen een stijlvolle presentatie van jouw favoriete woonaccessoires, maar ook een slimme opbergruimte om je spullen netjes in op te bergen.

Dit meubel is gemaakt van Lamulux. Lamulux is sterk, hard, licht en nauwelijks gevoelig voor krasvorming. Door de aangebrachte houttekening en structuur, heeft het dezelfde karakteristieken en kenmerken van massief hout. Het ziet er niet alleen uit als echt hout, het voelt ook nog eens zo! Bijkomend voordeel is dat het Lamulux veel minder gevoelig is dan massief hout, het is nauwelijks gevoelig voor krassen en is onderhoudsvrij. Afnemen met een vochtige doek is al voldoende. Ook bij knoeien of vlekken.

 

 

Details

Materiaal

Lamulux, Metaal

Afmeting (LxBxH)

65 x 45 x 190 cm

Kleur Lamulux

Sheesham

Zelf Montage

Nee

Maak het compleet