Mike salontafel

De salontafel rechthoekig is onderdeel van het stijlvol woonprogramma Mike.

Vissersprijs 719,-

Hoeveelheid:
Of maak een afspraak
Artikelnummer: 14668-1 Categorieën: , ,

Beschrijving

De salontafel rechthoek Mike in de kleur Sheesham heeft een minimalistische design met strakke belijningen en hoogwaardige afwerking. De slanke U-frame poten van metaal geven de meubelen uit de serie Mike een stijlvolle uitstraling. Het woonprogramma bestaat uit meerdere items dus combineer verschillende artikelen voor een mooi geheel.

De salontafel rechthoek bestaat uit twee lades en drie open vakken, bovendien zijn de lades voorzien van ladegeleiders. Deze prachtige salontafel biedt aan beide kanten een andere aanzicht en indeling waardoor de slimme opbergruimte volledig is benut.

Dit meubel is gemaakt van Lamulux. Lamulux is sterk, hard, licht en nauwelijks gevoelig voor krasvorming. Door de aangebrachte houttekening en structuur, heeft het dezelfde karakteristieken en kenmerken van massief hout. Het ziet er niet alleen uit als echt hout, het voelt ook nog eens zo! Bijkomend voordeel is dat het Lamulux veel minder gevoelig is dan massief hout, het is nauwelijks gevoelig voor krassen en is onderhoudsvrij. Afnemen met een vochtige doek is al voldoende. Ook bij knoeien of vlekken.

 

 

Details

Materiaal

Lamulux, Metaal

Afmeting (LxBxH)

135 x 67 x 35 cm

Kleur Lamulux

Sheesham

Zelf Montage

Nee

Maak het compleet