Raamdecoratie

Brengt kleur en warmte in elke kamer! Onze collectie is gemaakt van schitterende materialen in eigentijdse modekleuren,dessins en prachtige structuren.

Categorie:

Beschrijving

Rolgordijnen
De mogelijkheden van onze rolgordijnen zijn eindeloos. Met accessoires kunt u uw rolgordijnen een persoonlijk accent te geven. Hiermee wordt het rolgordijn een uiterst decoratieve raambekleding.Voor grote ramen hebben wij het XL rolgordijn in de collectie. Ook zijn er verduisterende rolgordijnen, rolgordijnen voor dakramen en voor vochtige ruimtes. Het meten en op maat maken van rolgordijnen is gratis.

Multi shade
De elegantie van stof en het gebruikscomfort van een gordijn. Met de afwisselende delen van transparant en niet transparante stof is de Multi shade gecreëerd. Een uniek zacht effect door de subtiele lichtinval in uw woning. Het strakke mooie ontwerp biedt het comfort van een rolgordijn aangevuld met de sfeervolle elegantie van textiel. Door de transparante en niet-transparantie delen ten opzichte van elkaar te verschuiven, kunt u op ieder moment het perfecte evenwicht creëren tussen privacy en lichtinval. Het meten en op maat maken van de Multi shade is gratis.

Horizontale jalouziëen
De collectie bevat stijlvolle smalle lamellen of bredere lamellen met een robuuste uitstraling. Dit product heeft voor elke raamafmeting unieke oplossingen en decoratieve opties. Horizontale jalouziëen zijn leverbaar in de breedtes 16, 25, 35, 50 én zelfs 70 mm. Keuze is er uit meer dan 200 verschillende kleuren en afwerkingen. Een onderdeel van onze horizontale jaloezieën zijn de houten jaloezieën. Deze collectie is ruim en veelzijdig wat betreft kleuren, uitvoeringen, afwerkingmogelijkheden en bedieningsopties. Houten jaloezieën worden standaard geleverd met meekleurend ladderband. U kunt uw jaloezieën ook een persoonlijk accent geven met speciaal ladderband. Houten jaloezieën kunnen worden geleverd in 50 en 35 mm. lamellen. Het meten en op maat maken van jaloezieën is gratis.

Verticale lamellen
Lamellen zijn bij uitstek geschikt voor grote ramen. Leverbaar in aluminium, kunststof en stof. Laat u voorlichten over het enorme aanbod in dessins, kleuren en uitvoeringen. Het meten en op maat maken van lamellen is gratis.

Plissé / Duette
Een prachtige uitvinding wat betreft raamdecoratie. Deze raamdecoratie heeft een constructie van een harmonica (enkel of te wel plissé) of een cel constructie (dubbel of te wel duette). Binnenvallend licht wordt gebroken waardoor accenten in het interieur zachtere vormen krijgen. Deze vorm van raamdecoratie is ook verkrijgbaar in verduisterende stof. De duette shade collectie is uitgebreid met een extra brede plooi van 64 mm.. Het is de perfecte aanvulling op de bestaande breedtes van 25 en 32 mm. en is ook geschikt voor grotere raampartijen. Duette shades zijn zacht, duurzaam en ontworpen om bijna elke raamvorm te kunnen bedekken. Verticale ramen, gekantelde ramen (15°) en plafond- en serreramen (tot 90°). De isolerende eigenschappen van duette shades maakt dat ze bij uitstek geschikt zijn voor toepassingen in serres. De stilstaande luchtlaag in de cel werkt als een isolatiedeken en houdt ’s zomers de warmte en ’s winters de kou aanzienlijk beter buiten dan vergelijkbare enkellaags stoffen. Het meten en op maat maken van plissé en duette is gratis.

Dakraamproducten
Onze collectie dakraamproducten kunnen op elk type dakraam worden geplaatst, ongeacht het merk of model. Passen ook perfect op Velux-ramen met een pick en clik-instalatiesysteem. Ze zijn verkrijgbaar in duette shades, rolgordijnen, plissé shades en horizontale jaloezieën. Allen verkrijgbaar in een unieke reeks kleuren en dessins. Tevens bestaat de mogelijkheid om twee stoffen te combineren in één product. Zo kunt u overdag genieten van het uitzicht door een lichtdoorlatende, lichtfilterende stof. ’s Nachts kunt u overschakelen naar een kamerverduisterende stof. Er zijn vele combinaties mogelijk: duette shades met plisse shades-rolgordijnen met duette shades-rolgordijnen met plissé shades-twee duette shades of twee plissé shades. Eventueel is top down/bottom up mogelijk. De profielen van dakraamproducten zijn verkrijgbaar in drie kleuren met gecoördineerde componenten: aluminium, wit (RAL 9016) en crème(RAL 9001).