Arizona bergkast

Arizona glaskast bestaande uit twéé grote deuren waarvan een deur voorzien is van glas.

Vissersprijs 455,-

Hoeveelheid:
Of maak een afspraak
Artikelnummer: 13899 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Arizona glaskast bestaande uit twéé grote deuren waarvan een deur voorzien is van glas. De achterwand is matzwart en kleurt bij het zwarte paneel van de deur. Beiden deuren zijn voorzien van ‘push to open druk scharnieren’ om de deuren gemakkelijk te openen zonder handgrepen. Arizona glaskast is 101 x 173 x 45 cm in afmeting.

Het is ook mogelijk om verlichting in de glaskast te plaatsen, deze is separaat te bestellen voor een kleine meerprijs.

Woonprogramma Arizona is gemaakt met grote panelen in de kleur Scarlet Oak daardoor krijgen de meubels een warme uitstraling. Door de zwarte accenten en het greep loze design zijn de meubels eigenwijs en modern. De meubelstukken staan op strak vormgegeven metalen poten die er voor zorgen dat het een luchtig en ruimtelijk geheel blijft. De lades en deuren zijn voorzien van soft close en touch – to – open druk scharnieren. Maak gemakkelijk de deuren en lades open met een kleine druk op het paneel. Daardoor zijn er geen handgrepen nodig en krijgt woonprogramma Arizona zijn eigenwijze en moderne look.

Hoogwaardig afgewerkt met Melamine, een kunststof toplaag, geperst op een spaanplaat en voorzien van een stootrand. Het blad is verkrijgbaar in verschillende decors en structuren. Melamine meubels zijn eenvoudig te reinigen en zijn kleurvast, slijtvast en kennen eigenlijk geen onderhoud.


Bij Vissers Meubelen Nijmegen BV is altijd iets te beleven. Dagelijks hebben wij aanvoer van nieuwe modellen. Op ruim 15000 m² tonen wij alles voor de inrichting van uw woning.

Bekijk onze socials voor meer acties en wooninspiratie.
FacebookInstagram 

 

 

Details

Afmeting (LxBxH)

101 x 173 x 45 cm

Materiaal

Melamine, Metaal

Verlichting

LED verlichting

Zelf Montage

Ja