Chalet tv meubel groot

Uitgebreide woonserie met schuifdeuren.

Vissersprijs 855,-

Hoeveelheid:
Of maak een afspraak
Artikelnummer: 14822-1 Categorieën: , ,

Beschrijving

Televisiemeubel groot van de woonserie Chalet in de kleur Natur heeft schuifdeuren met een rechte schuifdeursysteem voor een industriële maar ook landelijke look. Schuifdeuren zijn ideaal en vooral handig in kleine ruimtes. In tegenstelling tot ‘gewone’ deuren nemen schuifpanelen namelijk veel minder ruimte in beslag en is het net even specialer. Het woonprogramma bestaat uit meerdere items dus combineer verschillende artikelen voor een mooi geheel.

De televisiemeubel groot bestaat uit twee schuifdeuren, twee lades en één open vak, bovendien zijn de lades voorzien van ladegeleiders met soft-close sluiting.

Dit meubel is gemaakt van Lamulux. Lamulux is sterk, hard, licht en nauwelijks gevoelig voor krasvorming. Door de aangebrachte houttekening en structuur, heeft het dezelfde karakteristieken en kenmerken van massief hout. Het ziet er niet alleen uit als echt hout, het voelt ook nog eens zo! Bijkomend voordeel is dat het Lamulux veel minder gevoelig is dan massief hout, het is nauwelijks gevoelig voor krassen en is onderhoudsvrij. Afnemen met een vochtige doek is al voldoende. Ook bij knoeien of vlekken.

 

 

Details

Materiaal

Lamulux, Metaal

Afmeting (LxBxH)

197 x 45 x 65 cm

Kleur Lamulux

Natur

Zelf Montage

Nee

Maak het compleet