Paul vitrinekast incl. LED

Uitgebreide woonserie bestaande uit meerdere items.

Oorspronkelijke prijs was: €2.935,-.Huidige prijs is: €2.089,-.

Hoeveelheid:
Of maak een afspraak
Artikelnummer: 14317.1 Categorieën: , , , ,

Beschrijving

Wegens wisselende collectie hebben wij besloten woonprogramma Paul uit te verkopen. Hiervoor zijn niet alle producten meer beschikbaar, bij producten die er nog wel zijn zal het gaan om onze toonzaal modellen.

De meubelen uit onze Paul serie in de kleur Barley hebben een strakke belijning met een hoogwaardige afwerking. Door het gebruik van de kleur Barley krijgen de meubels een warme uitstraling.

Het woonprogramma bestaat uit meerdere items dus combineer verschillende artikelen voor een mooi geheel.

De grote vitrinekast bestaat uit drie glas deuren en drie dichte deuren, de deuren zijn voorzien van soft-close sluiting.

Dit meubel is gemaakt van Lamulux. Lamulux is sterk, hard, licht en nauwelijks gevoelig voor krasvorming. Door de aangebrachte houttekening en structuur, heeft het dezelfde karakteristieken en kenmerken van massief hout. Het ziet er niet alleen uit als echt hout, het voelt ook nog eens zo! Bijkomend voordeel is dat het Lamulux veel minder gevoelig is dan massief hout, het is nauwelijks gevoelig voor krassen en is onderhoudsvrij. Afnemen met een vochtige doek is al voldoende. Ook bij knoeien of vlekken.

Prijs is inclusief LED-verlichting.

 

Details

Afmeting (LxBxH)

179 x 45 x 200 cm

Materiaal

Lamulux, Metaal

Zelf Montage

Nee