Isla eettafel (uitschuif)

Uitschuif eettafel rond, binnen één handomdraai een ovale eettafel.

Vanaf  1.085,-

Hoeveelheid:
Of maak een afspraak
Artikelnummer: 14320 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Trendy ronde eettafel die binnen enkele seconde omtovert naar een royale ovale eettafel met een tussenstuk van 40 cm! Het blad is verkrijgbaar in vele kleuren Lamulux. Het onderstel is gemaakt van zwart gepoedercoat staal. Ook in randafwerking heeft u keuzen uit matching of zwart.

De tafel is zeer eenvoudig uit te schuiven en in te schuiven. Bij het inschuiven, verdwijnt het middenstuk onder het tafel blad. Je hoeft het extra stuk er dus niet uit te halen. Hierdoor raak je het ook niet kwijt en is het altijd goed opgeborgen. Door de twee helften uit elkaar te schuiven, ’tover’ je het middenstuk in een handomdraai weer terug.

Dit meubel is gemaakt van Lamulux. Lamulux is sterk, hard, licht en nauwelijks gevoelig voor krasvorming. Door de aangebrachte houttekening en structuur, heeft het dezelfde karakteristieken en kenmerken van massief hout. Het ziet er niet alleen uit als echt hout, het voelt ook nog eens zo! Bijkomend voordeel is dat het Lamulux veel minder gevoelig is dan massief hout, het is nauwelijks gevoelig voor krassen en is onderhoudsvrij. Afnemen met een vochtige doek is al voldoende. Ook bij knoeien of vlekken.

Details

Materiaal

Lamulux, Staal

Zelf Montage

Nee

Uit Voorraad Leverbaar

Nee

Maak het compleet