Pencil tv dressoir

Moderne woonserie met hoogwaardige afwerking.

Vissersprijs 759,-

Hoeveelheid:
Of maak een afspraak
Artikelnummer: 7938 Categorieën: , , , , ,

Beschrijving

De meubelen uit het Pencil programma hebben een minimalistisch design en strakke belijning met een hoogwaardige afwerking. Door het gebruik van twee contrasterende kleuren geeft het de meubels een moderne uitstraling.  Deze moderne vormgegeven meubels zijn makkelijk te combineren met verschillende interieurstijlen. Door het tijdloze ontwerp van deze serie zul je er jaren plezier van hebben.

Het is een complete serie bestaande uit meerdere items die met elkaar te combineren zijn voor een mooi geheel. Door de diversiteit in grote of kleine elementen is het woonprogramma geschikt voor ieder interieur.

Het televisie dressoir bestaat uit drie deuren, één lade en drie open vakken. Het televisie dressoir is ook verkrijgbaar als televisie meubel in de afmeting 165 cm en 112 cm.

De serie is gemaakt van Lamulux. Lamulux is sterk, hard, licht en nauwelijks gevoelig voor krasvorming. Door de aangebrachte houttekening en structuur, heeft het dezelfde karakteristieken en kenmerken van massief hout. Het ziet er niet alleen uit als echt hout, het voelt ook nog eens zo! Bijkomend voordeel is dat het Lamulux veel minder gevoelig is dan massief hout, het is nauwelijks gevoelig voor krassen en is onderhoudsvrij. Afnemen met een vochtige doek is al voldoende. Ook bij knoeien of vlekken. De lades zijn voorzien van ladegeleiders en de deuren met soft-close sluiting.

Wegens ons wisselende collectie hebben we doen besluiten om de serie Pencil uit te verkopen, dus wees er snel bij. Want op is ook echt op.

Details

Afmeting (LxBxH)

201 x 48 x 70 cm

Materiaal

Lamulux, Metaal

Zelf Montage

Nee