Velvet tv meubel groot

De tv meubel groot is onderdeel van het stijlvol woonprogramma Velvet.

Vissersprijs 815,-

Hoeveelheid:
Of maak een afspraak
Artikelnummer: 14838-1 Categorieën: , ,

Beschrijving

Velvet is een stijlvolle woonprogramma in de kleur Blond Oak. De meubelen uit het Velvet programma hebben een strakke belijning met fijne details waardoor je iets unieks in huis neemt. De televisiemeubel bestaat uit drie deuren, één lade en één open vak.

De serie Velvet is geheel greeploos, de lades en deuren zijn voorzien van een push systeem. De lades zijn overigens wel voorzien van ladegeleiders voor een zachte sluiting. Bekijk de gehele collectie van de Velvet en combineer verschillende artikelen met elkaar voor een mooi geheel.

Dit meubel is gemaakt van Lamulux. Lamulux is sterk, hard, licht en nauwelijks gevoelig voor krasvorming. Door de aangebrachte houttekening en structuur, heeft het dezelfde karakteristieken en kenmerken van massief hout. Het ziet er niet alleen uit als echt hout, het voelt ook nog eens zo! Bijkomend voordeel is dat het Lamulux veel minder gevoelig is dan massief hout, het is nauwelijks gevoelig voor krassen en is onderhoudsvrij. Afnemen met een vochtige doek is al voldoende. Ook bij knoeien of vlekken.

 

 

Details

Materiaal

Lamulux, Metaal

Afmeting (LxBxH)

205 x 45 x 50 cm

Kleur Lamulux

Blond Oak

Zelf Montage

Nee

Maak het compleet