Woonprogramma Chalet

Uitgebreide woonserie bestaande uit meerdere items.

Artikelnummer: 14821.G Categorieën: , ,

Beschrijving

Woonprogramma Chalet in de kleur Natur hebben schuifdeuren met een rechte schuifdeursysteem voor een industriële maar ook landelijke look. Schuifdeuren zijn ideaal en vooral handig in kleine ruimtes. In tegenstelling tot ‘gewone’ deuren nemen schuifpanelen namelijk veel minder ruimte in beslag en is het net even specialer. Het woonprogramma bestaat uit meerdere items dus combineer verschillende artikelen voor een mooi geheel.

De prachtige kasten van de serie Chalet bieden niet alleen een stijlvolle presentatie van jouw favoriete woonaccessoires, maar ook een slimme opbergruimte om je spullen netjes in op te bergen. Om je woonaccessoires nog mooier te presenteren kun je ervoor kiezen om bij de vitrinekast en wandkasten de optie (LED)verlichting toe te voegen.

De meubelen zijn gemaakt van Lamulux. Lamulux is sterk, hard, licht en nauwelijks gevoelig voor krasvorming. Door de aangebrachte houttekening en structuur, heeft het dezelfde karakteristieken en kenmerken van massief hout. Het ziet er niet alleen uit als echt hout, het voelt ook nog eens zo! Bijkomend voordeel is dat het Lamulux veel minder gevoelig is dan massief hout, het is nauwelijks gevoelig voor krassen en is onderhoudsvrij. Afnemen met een vochtige doek is al voldoende. Ook bij knoeien of vlekken.

 

 

Details

Materiaal

Lamulux, Metaal

Kleur Lamulux

Natur

Zelf Montage

Nee

Maak het compleet