Egypt dressoir groot

Combineer verschillende artikelen voor een mooi geheel.

Oorspronkelijke prijs was: €1.419,-.Huidige prijs is: €1.015,-.

Hoeveelheid:
Of maak een afspraak
Artikelnummer: 94341 Categorieën: , ,

Beschrijving

De meubelen uit het Egypt programma in de kleur Natur met donkere accenten hebben een strakke belijning met een hoogwaardige afwerking. Door het gebruik van schuin aflopende poten krijgt de serie een vintage uitstraling. Egypt is een complete serie bestaande uit meerdere items die met elkaar te combineren zijn voor een mooi geheel. Door de diversiteit in grote of kleine elementen is het woonprogramma geschikt voor ieder interieur. De lades zijn voorzien van ladegeleiders en de deuren met soft-close sluiting.

Het grote dressoir bestaat uit drie deuren en drie lades. Tevens is er een kleine variant met twee deuren, drie lades en drie open vakken.

Dit meubel is gemaakt van Lamulux. Lamulux is sterk, hard, licht en nauwelijks gevoelig voor krasvorming. Door de aangebrachte houttekening en structuur, heeft het dezelfde karakteristieken en kenmerken van massief hout. Het ziet er niet alleen uit als echt hout, het voelt ook nog eens zo! Bijkomend voordeel is dat het Lamulux veel minder gevoelig is dan massief hout, het is nauwelijks gevoelig voor krassen en is onderhoudsvrij. Afnemen met een vochtige doek is al voldoende. Ook bij knoeien of vlekken.

Details

Afmeting (LxBxH)

210 x 45 x 80 cm

Materiaal

Lamulux, Metaal

Kleur Lamulux

Natur

Zelf Montage

Nee

Maak het compleet