Egypt tv meubel groot

Combineer verschillende artikelen voor een mooi geheel.

Oorspronkelijke prijs was: €895,-.Huidige prijs is: €639,-.

Hoeveelheid:
Of maak een afspraak
Artikelnummer: 48008 Categorieën: , ,

Beschrijving

De meubelen uit het Egypt programma in de kleur Natur met donkere accenten hebben een strakke belijning met een hoogwaardige afwerking. Door het gebruik van schuin aflopende poten krijgt de serie een vintage uitstraling. Egypt is een complete serie bestaande uit meerdere items die met elkaar te combineren zijn voor een mooi geheel. Door de diversiteit in grote of kleine elementen is het woonprogramma geschikt voor ieder interieur. De lades zijn voorzien van ladegeleiders en de deuren met soft-close sluiting.

Het televisiemeubel groot bestaat uit twee deuren, één lade en één open vak. Tevens is er een kleine variant met één deur, één lade en één open vak (48009).

Dit meubel is gemaakt van Lamulux. Lamulux is sterk, hard, licht en nauwelijks gevoelig voor krasvorming. Door de aangebrachte houttekening en structuur, heeft het dezelfde karakteristieken en kenmerken van massief hout. Het ziet er niet alleen uit als echt hout, het voelt ook nog eens zo! Bijkomend voordeel is dat het Lamulux veel minder gevoelig is dan massief hout, het is nauwelijks gevoelig voor krassen en is onderhoudsvrij. Afnemen met een vochtige doek is al voldoende. Ook bij knoeien of vlekken.

Details

Afmeting (LxBxH)

150 x 45 x 50 cm

Materiaal

Lamulux, Metaal

Kleur Lamulux

Natur

Zelf Montage

Nee

Maak het compleet