Spain tv meubel groot

Combineer verschillende artikelen voor een mooi geheel.

Oorspronkelijke prijs was: €1.035,-.Huidige prijs is: €739,-.

Hoeveelheid:
Of maak een afspraak
Artikelnummer: 7849C Categorieën: , ,

Beschrijving

De meubelen uit het Spain programma in de kleur mango hebben schuifdeuren met een recht schuifdeursysteem voor een industriële look. Schuifdeuren zijn ideaal en vooral handig in kleine ruimtes. In tegenstelling tot ‘gewone’ deuren nemen schuifpanelen namelijk veel minder ruimte in beslag en is het net even specialer.

Het televisie meubel bestaat uit twee schuifdeuren, één open vak en één lade, bovendien is de lade voorzien van ladegeleiders met soft-close sluiting. Het televisie meubel  is ook leverbaar als kleine variant met één lade, één open vak en één schuifdeur (7849).

Dit meubel is gemaakt van Lamulux. Lamulux is sterk, hard, licht en nauwelijks gevoelig voor krasvorming. Door de aangebrachte houttekening en structuur, heeft het dezelfde karakteristieken en kenmerken van massief hout. Het ziet er niet alleen uit als echt hout, het voelt ook nog eens zo! Bijkomend voordeel is dat het Lamulux veel minder gevoelig is dan massief hout, het is nauwelijks gevoelig voor krassen en is onderhoudsvrij. Afnemen met een vochtige doek is al voldoende. Ook bij knoeien of vlekken.

Details

Afmeting (LxBxH)

153 x 50 x 65 cm

Materiaal

Lamulux, Staal

Kleur

Mango

Zelf Montage

Nee

Maak het compleet