Sunset tv meubel groot

Combineer verschillende artikelen voor een mooi geheel.

Vissersprijs 615,-

Hoeveelheid:
Of maak een afspraak
Artikelnummer: 7837 Categorieën: , ,

Beschrijving

De meubelen uit het Sunset programma in de kleur mango zijn eigentijds en hebben een strakke belijning met zwarte accenten. De serie is erg neutraal en past eigenlijk in ieder stijl, of je nu een stoer interieur aan het inrichten bent of een landelijk interieur, de serie Sunset past overal bij!

Toch liever een industriële look? Neem dan een kijkje bij het woonprogramma Spain voorzien van schuifdeuren met een recht schuifdeursysteem.

Het televisie meubel bestaat uit één lade, één open vak en twee deuren, bovendien zijn de lades voorzien van ladegeleiders en de deuren met soft-close sluiting. Het televisie meubel is ook leverbaar als kleine variant met één lade, één deur en één open vak (7837A).

Dit meubel is gemaakt van Lamulux. Lamulux is sterk, hard, licht en nauwelijks gevoelig voor krasvorming. Door de aangebrachte houttekening en structuur, heeft het dezelfde karakteristieken en kenmerken van massief hout. Het ziet er niet alleen uit als echt hout, het voelt ook nog eens zo! Bijkomend voordeel is dat het Lamulux veel minder gevoelig is dan massief hout, het is nauwelijks gevoelig voor krassen en is onderhoudsvrij. Afnemen met een vochtige doek is al voldoende. Ook bij knoeien of vlekken.

Details

Afmeting (LxBxH)

173 x 45 x 50 cm

Materiaal

Lamulux, Staal

Kleur

Mango

Zelf Montage

Nee

Maak het compleet