Woonprogramma Mike

Uitgebreide woonserie bestaande uit meerdere items.

Artikelnummer: 14666-G Categorieën: , ,

Beschrijving

Woonprogramma Mike is de kleur Sheesham en heeft een minimalistische design met strakke belijningen en hoogwaardige afwerking. De slanke U-frame poten van metaal geven de meubelen uit de serie Mike een stijlvolle uitstraling. Het woonprogramma bestaat uit meerdere items dus combineer verschillende artikelen voor een mooi geheel.

De lades zijn voorzien van ladegeleiders en de deuren met soft-close sluiting. De prachtige kasten bieden niet alleen een stijlvolle presentatie van jouw favoriete woonaccessoires, maar ook een slimme opbergruimte om je spullen netjes in op te bergen.

De meubelen zijn gemaakt van Lamulux. Lamulux is sterk, hard, licht en nauwelijks gevoelig voor krasvorming. Door de aangebrachte houttekening en structuur, heeft het dezelfde karakteristieken en kenmerken van massief hout. Het ziet er niet alleen uit als echt hout, het voelt ook nog eens zo! Bijkomend voordeel is dat het Lamulux veel minder gevoelig is dan massief hout, het is nauwelijks gevoelig voor krassen en is onderhoudsvrij. Afnemen met een vochtige doek is al voldoende. Ook bij knoeien of vlekken.

 

 

Details

Materiaal

Lamulux, Metaal

Kleur Lamulux

Sheesham

Zelf Montage

Nee

Maak het compleet