Woonprogramma Pencil

Moderne woonserie met hoogwaardige afwerking.

Artikelnummer: 7938G Categorieën: , ,

Beschrijving

De meubelen uit het Pencil programma hebben een minimalistisch design en strakke belijning met een hoogwaardige afwerking. Door het gebruik van twee contrasterende kleuren geeft het de meubels een moderne uitstraling.  Deze moderne vormgegeven meubels zijn makkelijk te combineren met verschillende interieurstijlen. Door het tijdloze ontwerp van deze serie zul je er jaren plezier van hebben.

Het is een complete serie bestaande uit meerdere items die met elkaar te combineren zijn voor een mooi geheel. Door de diversiteit in grote of kleine elementen is het woonprogramma geschikt voor ieder interieur.

De serie is gemaakt van Lamulux. Lamulux is sterk, hard, licht en nauwelijks gevoelig voor krasvorming. Door de aangebrachte houttekening en structuur, heeft het dezelfde karakteristieken en kenmerken van massief hout. Het ziet er niet alleen uit als echt hout, het voelt ook nog eens zo! Bijkomend voordeel is dat het Lamulux veel minder gevoelig is dan massief hout, het is nauwelijks gevoelig voor krassen en is onderhoudsvrij. Afnemen met een vochtige doek is al voldoende. Ook bij knoeien of vlekken. De lades zijn voorzien van ladegeleiders en de deuren met soft-close sluiting.

Wegens ons wisselende collectie hebben we doen besluiten om de serie Pencil uit te verkopen, dus wees er snel bij. Want op is ook echt op.

Details

Materiaal

Lamulux, Metaal

Zelf Montage

Nee

Maak het compleet